Friday, December 19, 2014

38 Parlimen Tapi Lagak Mereka Seperti Zionist Di JermanSebelum Adolf Hitler dikatakan memusnahkan populasi Yahudi di Eropah, terutama sekali di Jerman, kaum berkenaan tidaklah begitu ramai tetapi mereka menguasai kukuh sektor perbankan, ekonomi, kewangan mahupun perdagangan. Dan sekalipun jumlah mereka tidak sampai 10% daripada penduduk asal, mereka menjadi sangat berkuasa menerusi penguasaan ekonomi dan kewangan, menyebabkan penduduk pribumi sekadar menjadi hamba dan suruhan mereka.

Adolf Hitler kemudiannya menjalankan operasi luar biasa selepas Firaun Ramses II yang menyaksikan jutaan Yahudi dibunuh beramai-ramai dengan pelbagai kaedah. Yahudi kembali bertebaran menyelamatkan diri sepertimana ketika mereka sesat di kawasan gersang selama 40 tahun sehinggalah Amerika Syarikat dan Britain bertindak sebagai ‘penyelamat’ dengan cubaan mengeluarkan Yahudi dari negara mereka untuk dicampakkan ke negara asing.

Pada mulanya, Buenos Aires menjadi pilihan tetapi demi menguasai jajaran dan jaluran minyak di Timur Tengah, Amerika Syarikat dan British kemudian memutuskan Palestin adalah tempat yang paling sesuai untuk mengumpulkan Yahudi. Yahudi yang terkenal dengan perangai hodoh mereka dari seluruh pelusuk dunia, terutama sekali dari Eropah Timur, dikumpulkan di Palestin menerusi kaedah perampasan dan penghapusan. Manakala negara-negara Arab pula diperdayakan dengan pelbagai kaedah termasuklah menerusi berbangga-bangga dengan ‘ketamadunan Barat’ bagi memudahkan Yahudi menguasai mereka.

Peranan Yahudi itu kemudiannya diambilalih oleh Zionis, sebuah kumpulan pelampau yang menggunakan agama Yahudi sebagai topengan mereka tetapi hakikatnya mereka adalah penjarah, pembunuh dan perompak. Dunia tidak pernah aman selepas 1948 selepas Zionis mula melakukan jenayah sama ada secara nyata mahupun menerusi pendalangan dengan penajaan NGO, pertubuhan, persatuan dan sebagainya di seluruh dunia terutama sekali dalam pengembangan dan dakwah DEMOKRASI yang cukup terkenal.

Itu sejarah sebuah bangsa yang cukup terkenal terutama sekali di Timur Tengah khususnya di Palestin.

Bagaimana pula dengan Malaysia?

Jumlah Ahli-Ahli Parlimen DAP yang hampir keseluruhannya adalah berbangsa Cina kecuali beberapa orang India dan Punjabi, hanyalah 38 orang daripada 222 orang keseluruhan Ahli Parlimen. Manakala Ahli-Ahli Parlimen 5 Melayu-Islam pula berjumlah 136 orang. Manakala penduduk Malaysia dari kalangan orang Cina hanyalah 22.6% daripada keseluruhan 30 juta orang, manakala Melayu-Islam pula adalah 52%.

Namun jumlah yang kecil itu tidak menjadikan mereka minoriti. Cina DAP jauh lebih agresif berbanding Cina-Cina yang menyokong Kerajaan sedia ada. Bahkan Cina-Cina yang menyokong majoriti pula, kelihatan takut dan akhirnya terpaksa mengikut arus yang dibawa oleh Cina-Cina DAP sehingga menjadikan mereka juga sebagai mangsa kemarahan kaum majoriti.

Dengan hanya 38 orang Ahli Parlimen, DAP menjadi sangat berlagak, sangat angkuh dan sangat kurang ajar. Mereka bermain dengan isu-isu perkauman dan agama, kemudian tanpa rasa bersalah, menuding ke arah UMNO dan Barisan Nasional kononnya UMNO dan Barisan Nasional yang menjadi punca segala masalah membabitkan kaum dan agama di negara ini.

Bukti terdekat ialah bagaimana Lim Guan Eng memainkan kembali isu kalimah ALLAH yang amat sensitif dalam usahanya untuk menenggelamkan pelbagai isu yang membelenggu DAP terutama sekali yang membabitkan kegagalannya sebagai Ketua Menteri Pulau Pinang selain tentangan dari ahli-ahli DAP yang mendesaknya agar melepaskan jawatan Ketua Menteri Pulau Pinang.

Ternyata polemik yang dimainkan oleh Lim Guan Eng menarik perhatian. Racun dan hasutan yang dibuat oleh DAP telah menarik golongan yang kurang memikirkan kesan kepada bangsa dan agama Islam, untuk bukan sahaja melakukan demonstrasi dan menyerbu pejabat DAP, tetapi juga telah dijadikan sebagai bahan oleh DAP untuk menunjukkan yang UMNO, Barisan Nasional dan Melayu-Islam adalah punca segala ketidaktenteraman di negara ini.

Itu sebenarnya adalah taktik lumrah yang dilakukan oleh Zionis di Palestin. Mereka bebas membunuh, merompak, menjarah dan melakukan jenayah ke atas masyarakat Palestin yang terdiri daripada Arab Islam dan Kristian, tetapi apabila dibalas, Arab dan rakyat Palestin dilabelkan sebagai pengganas dan Zionis dengan menggunakan pelbagai senjata canggih telah memusnahkan bukan sahaja nyawa, bahkan infrastruktur dan pokok serta tanaman.

22.6% mereka yang mempunyai kerakyatan Malaysia sebenarnya sedang melakukan perkara yang sama. Mereka telah berjaya memecah belahkan masyarakat Bumiputera yang terdiri daripada masyarakat Islam dan Kristian, dan kini mereka memberikan fokus kepada Bumiputera Islam sebagai musuh yang perlu dihapuskan, termasuklah cubaan menjemput kuasa-kuasa besar seperti Amerika Syarikat untuk menyerang negara ini bagi mencapai matlamat mereka!


1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete